Behandeling

Handtherapie Twente biedt helpende hand 

Bij het verhelpen of verlichten van pijn of klachten aan uw hand of pols, biedt Handtherapie Twente graag een helpende hand. Immers een aandoening of letsel aan uw hand, pols of onderarm kan grote gevolgen hebben voor uw dagelijks leven.

U bent bij Handtherapie Twente in deskundige handen, maar het is vooral de persoonlijke aanpak, de hoge betrokkenheid die er voor zorgt dat we samen met u, tot een optimaal behandelplan komen. Waarbij we ons richten op maximaal herstel van uw handfunctie.

Het behoeft geen uitleg dat de behandeling van hand of pols klachten vaak een langdurig en intensief traject is. Inzet van alle betrokkenen is van groot belang. Onze handtherapeuten helpen u graag en goed op weg, maar ook uw eigen inzet bij o.a. de uitvoer van de oefeningen thuis, zijn erg belangrijk om tot een zo optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

Hieronder vindt u informatie over een aantal aandoeningen waar u last van kunt hebben en de behandeling ervan. Maak een afspraak bij Handtherapie Twente in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen om uw specifieke klachten met ons door te nemen.​​

     
 Carpaal Tunnel Syndroom  Artrose (CMC 1)  Dupuytren
midcarpale instabiliteit
 M. De Quervain  Triggerfinger  Midcarpale instabiliteit
mallet finger skiduim
Mallet finger Skiduim  Werkplekonderzoek
Chronische hand/polsklachten