De praktijk

De handen ineen slaan voor herstel

Het oplopen van letsel of beperking aan uw hand of pols brengt in de praktijk vaak ingrijpende, emotionele en fysieke gevolgen met zich mee. Wij zijn ons hier zeer van bewust. Door de vaak intensieve samenwerking vinden wij het belangrijk dat u zich vertrouwd en op uw gemak voelt bij ons. U merkt dat door onze werk- en behandelwijze. In onze gesprekken over de gevolgen en de behandelingen nemen wij dan ook tijd voor ú!

Na een operatie of trauma is het essentieel om direct te werken aan het herstel van uw hand. Door onze nauwe samenwerking met ziekenhuizen en chirurgen, begeleiden wij u in het gehele traject vanaf operatie tot herstel. Hierbij hebben we frequent overleg met uw chirurg over de te volgen route naar herstel en de voortgang. Door onze handen ineen te slaan bieden we u de beste hand- en polszorg.

Het ligt voor de hand dat u ook zonder operatie voor uw hand- of polsklachten in onze praktijk terecht kunt. Uw huisarts kan u doorverwijzen, maar wij zijn ook direct toegankelijk zonder verwijzing. Neem contact met ons op voor vragen of een afspraak.

In de praktijk zien we vaak dat hand- of polsklachten onderschat of weggewuifd worden. Toch kunt u hierdoor onnodig pijn en hinder ervaren of zelfs klachten verergeren.

Neem daarom bij twijfel contact op met uw huisarts, specialist of met Handtherapie Twente. Onze ervaren handtherapeuten hebben allen een aanvullende praktijk opleiding gevolgd aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en beantwoorden graag uw vragen.