Ons team

Ons team 

Voor een goed en prettig herstel is het belangrijk dat u zich vertrouwd en op uw gemak voelt bij de therapeuten van Handtherapie Twente. We gaan immers een intensieve samenwerking aan.

Vele handen maken licht werk. We stellen ons team daarom graag aan u voor.

Thomas Mosman ‘Een hand is een ingewikkeld instrument. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat de hand zich op eindeloos veel manieren kan bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie.’
Thomas Mosman | handfysiotherapeut CHT-NL
Ester Huuskes ‘Wij geloven dat oplossingen voor beperkingen binnen handbereik liggen. Door onze fysio- en ergotherapie achtergrond kijken wij dan ook nét even verder dan in eerste instantie zichtbaar is.’
Ester Huuskes | handergotherapeut CHT-NL
Linda Heijnsdijk ‘Het mooie van ons vak is dat wij ons richten op het herstel of verbeteren van uw handfunctie. Zodat u weer optimaal kunt genieten van het leven. Hiervoor maken wij spalken, behandelen en geven wij advies en oefeningen op maat.’
Linda Heijnsdijk | handergotherapeut CHT-NL
Reina Tegelaar ‘Na een operatie of trauma is het belangrijk om direct te werken aan het herstel van de hand. Voor een goed behandelresultaat is inzet, steun, expertise en samenwerking nodig vanaf operatie tot herstel.’
Reina Tegelaar | handfysiotherapeut CHT-NL
‘We zien de mens achter het letsel of de beperking die de hand of pols klacht veroorzaakt. We kijken, voelen, vragen en luisteren. We adviseren, behandelen, motiveren en coachen om samen tot een functioneel resultaat te komen.’
Jolien Geerdinck | handergotherapeut
‘Uw herstel staat bij ons voorop. We werken dan ook nauw en praktisch samen aan behandeling en oplossing op maat, binnen úw mogelijkheden en naar úw behoefte.’ Het klinkt cliché, maar u bent bij ons in goede handen.’
Lianne de Wolf | handfysiotherapeut
Een probleem met uw hand, pols of elleboog kan van grote invloed zijn op dagelijkse activiteiten die voor u belangrijk zijn. We werken daarom samen met u, op een betrokken wijze, naar een zo optimaal mogelijk herstel.
Kim van der Sman

Ik ben Tom Spijkerman en sinds dit begin 2022 werkzaam voor Handtherapie Twente.

Tijdens de algemene opleiding fysiotherapie werd gezegd dat dit vak “een leven lang leren” is.

Zo is dat ook gebleken. Inmiddels heb ik mijn Bachelor (2015) afgerond en zit ik in de laatste fase van de Master Sport. Tijdens deze Master ontstond er nog steeds de behoefte voor regio specifieke specialisatie. Die uitdaging heb ik binnen de handtherapie gevonden. Het delen van kennis met collega’s, de onderlinge samenwerking tussen fysio- en ergotherapeuten en de samenwerking met de (plastische) chirurgen maken ons beroep leerzaam en interessant. Ik krijg voldoening als een patient, bij simpele dagelijkse activiteiten zijn/haar hand weer kan inzetten zonder beperkt te zijn.

Naast dat ik graag op pad ben met mijn gezin, maak je mij ook ontzettend blij met een rondje hardlopen, wielrennen of een voetbalwedstrijd (uiteraard op de tribune) in binnen- of buitenland.

Tot ziens in de praktijk,

Tom Spijkerman

Mijn naam is Sabrina Dold werkzaam sinds 01-12-2021 bij Handtherapie Twente. Hiervoor meer dan 7 jaar werkzaam geweest bij het MST als medisch secretaresse. Met veel plezier mag ik nu de Handtherapie versterken op de dinsdag en donderdag op de locatie Enschede! Misschien ziet u mij de volgende keer op de praktijk!

Sabrina Dold

Een goede planning is het halve werk en hierbij is het secretariaat de verbindende factor tussen de patiënt en de handtherapeut. Elke dag is het weer een uitdaging om alles op rolletjes te laten verlopen maar met de prettige sfeer en nodige humor binnen ons team, is het elke dag ook weer een feestje om deze uitdaging aan te gaan.

Sinds 3 januari 2022 ben ik als praktijkondersteuner werkzaam bij HTT, hiervoor was ik jarenlang secretaresse/duizendpoot op een advocatenkantoor, maar ergens trok altijd de zorg. Misschien ben ik aangestoken door mijn dochters, beiden werkzaam en studerend in de zorg voor verpleegkundige en huidtherapeute.

In mijn vrije tijd speel ik klarinet bij Concordia in Hengelo en het WPO-orkest Enschede. Daarnaast hou ik van kamperen, gewoon heerlijk in een echte De Waard tent, leesboek erbij en samen met mn vriend genieten van een glas Guinness, port of een Whisky. Tja, de slingers van het leven moet je toch zelf ophangen en dat lukt me aardig!!!!

Yvonne Vos | praktijkondersteuner

Ons team biedt u graag een helpende hand in het verbeteren van uw handfunctie. We zien u graag terug in één van onze Handtherapie Twente praktijken.