Ons team

Ons team 

Voor een goed en prettig herstel is het belangrijk dat u zich vertrouwd en op uw gemak voelt bij de therapeuten van Handtherapie Twente. We gaan immers een intensieve samenwerking aan.

Vele handen maken licht werk. We stellen ons team daarom graag aan u voor.

Thomas Mosman ‘Een hand is een ingewikkeld instrument. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat de hand zich op eindeloos veel manieren kan bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie.’
Thomas Mosman | Handfysiotherapeut CHT-NL
Ester Huuskes ‘Wij geloven dat oplossingen voor beperkingen binnen handbereik liggen. Door onze fysio- en ergotherapie achtergrond kijken wij dan ook nét even verder dan in eerste instantie zichtbaar is.’
Ester Huuskes | Handergotherapeut CHT-NL
Linda Heijnsdijk ‘Het mooie van ons vak is dat wij ons richten op het herstel of verbeteren van uw handfunctie. Zodat u weer optimaal kunt genieten van het leven. Hiervoor maken wij spalken, behandelen en geven wij advies en oefeningen op maat.’
Linda Heijnsdijk | Handergotherapeut CHT-NL
Reina Tegelaar ‘Na een operatie of trauma is het belangrijk om direct te werken aan het herstel van de hand. Voor een goed behandelresultaat is inzet, steun, expertise en samenwerking nodig vanaf operatie tot herstel.’
Reina Tegelaar | Handfysiotherapeut CHT-NL
‘We zien de mens achter het letsel of de beperking die de hand of pols klacht veroorzaakt. We kijken, voelen, vragen en luisteren. We adviseren, behandelen, motiveren en coachen om samen tot een functioneel resultaat te komen.’
Jolien Geerdinck | Handergotherapeut

Het delen van kennis met collega’s, de onderlinge samenwerking tussen fysio- en ergotherapeuten en de samenwerking met de (plastische) chirurgen maken ons beroep leerzaam en interessant. Ik krijg voldoening als een patient, bij simpele dagelijkse activiteiten zijn/haar hand weer kan inzetten zonder beperkt te zijn.

Tom Spijkerman | Handfysiotherapeut

De hand is een zeer complex lichaamsdeel. Een letsel aan één of meerdere structuren in uw hand heeft niet alleen invloed op de functie van uw hand, maar kan ook grote gevolgen hebben op de uitvoering van uw dagelijkse activiteiten en uw leven. Samen met u werk ik graag aan uw hulpvraag!  

Lieke Pross | Handergotherapeut

Onze handen, polsen en armen staan centraal in het dagelijks functioneren! Werken ze niet goed mee? Doen ze pijn? Tintelen ze? Of bent u net geopereerd? Dan merk je pas hoe belangrijk je handen voor je zijn. Voor een optimale revalidatie en adviezen bent u bij ons in goede handen!

Anne Krabbenborg | Handfysiotherapeut

De hand en pols bestaat uit veel verschillende structuren. Er hoeft maar één onderdeel niet goed te functioneren en dat kan leiden tot grote beperkingen. Daarom gaan we samen met u opzoek naar het probleem en een voor u passende behandeling.

Ingrid Huizing | Handfysiotherapeut

Onze handen zitten ingewikkeld in elkaar. Pas wanneer iets niet goed functioneert komen we erachter hoe belangrijk de handen in het dagelijks leven zijn. Samen met u gaan we op zoek naar het probleem om deze samen te verhelpen!

Chantal Bakker | Handfysiotherapeut

De hand wordt gebruikt voor het hele precieze werk, maar ook tijdens werkzaamheden die intensief zijn en soms een zware belasting kennen. Door klachten aan arm, pols en/ of hand kan al snel een flinke beperking ontstaan in het dagelijks functioneren. Met veel plezier kijk ik samen met u hoe u zo goed mogelijk kunt blijven doen wat voor u belangrijk is.

Josien Homberg | Handergotherapeut

Een goede planning is het halve werk en hierbij is het secretariaat de verbindende factor tussen de patiënt en de handtherapeut. Elke dag is het weer een uitdaging om alles op rolletjes te laten verlopen maar met de prettige sfeer en nodige humor binnen ons team, is het elke dag ook weer een feestje om deze uitdaging aan te gaan.

Yvonne Vos | Praktijkondersteuner

Mijn naam is Sabrina Dold werkzaam sinds 01-12-2021 bij Handtherapie Twente. Hiervoor meer dan 7 jaar werkzaam geweest bij het MST als medisch secretaresse. Met veel plezier mag ik nu de Handtherapie versterken op de dinsdag en donderdag op de locatie Enschede! Misschien ziet u mij de volgende keer op de praktijk!

Sabrina Dold | Praktijkondersteuner

Ons team biedt u graag een helpende hand in het verbeteren van uw handfunctie. We zien u graag terug in één van onze Handtherapie Twente praktijken.