Disclaimer

De informatie op deze website van Handtherapie Twente is bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Handtherapie Twente spant zich in de om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Handtherapie Twente aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de verstrekte informatie en ieder gebruik van deze informatie.
De informatie op deze site is alleen bedoeld als aanvulling en niet als vervanging van het contact tussen de handtherapeut en de patiƫnt of bezoeker van deze site. Wij adviseren u dan ook altijd een afspraak te maken met een handtherapeut om informatie/ behandeladvies te verkrijgen in uw specifieke situatie.

Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden?

De website van Handtherapie Twente bevat links naar andere websites. Deze websites worden door andere partijen dan Handtherapie Twente beheerd. Handtherapie Twente heeft geen zeggenschap over of enige andere invloed op deze sites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.