…volgende keer weer naar Handtherapie Twente

Al zeker een half jaar had ik last van tintelingen/doofheid in beide armen en krachtverlies in de handen. Dit belemmerde mijn werk en ’s nachts kon in niet slapen van de doofheid en tintelingen. Via de huisarts werd ik naar afdeling Neurologie doorverwezen die constateerde dat ik CTS in beide handen had. Op 7 maart jl. ben ik geopereerd aan mijn linkerhand.

In juni ben ik bij Linda van Handtherapie Twente terechtgekomen. Linda legt het mij allemaal heel duidelijk uit en ik heb veel baat bij de oefeningen die mij werden voor gedaan en die ik als huiswerk mee kreeg. De goede vooruitzichten op herstel maken me optimistisch!

Omdat ik zeer tevreden ben met Linda, heb ik haar gevraagd of ze weer mijn handtherapeut wil worden als ik voor mijn rechterhand wordt geopereerd!

Mw. D. E. uit Enschede