Handtherapie Twente opent haar deuren

Handtherapie Twente opent haar deuren binnen ziekenhuismuren van MST Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen.

In verband met de veranderingen in de zorg, de huidige concurrentie en druk vanuit zorgverzekeraars, heeft het Medisch Spectrum Twente (MST) besloten de handtherapie niet meer aan te bieden vanuit het ziekenhuis. MST streeft ernaar dat patiënten, ook buiten het MST, de beste zorg ontvangen met betrekking tot handtherapie en adviseert om de behandeling voort te zetten bij Handtherapie Twente.

Handtherapie Twente

Handtherapie Twente is een eerstelijns zorgpraktijk en werkt vanuit de MST locaties in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. Handtherapie Twente biedt specialistische hand- en polszorg en behandelt enkelvoudige en complexe hand- en polsaandoeningen, maakt spalken op maat en geeft scholing over handtherapie aan specialisten, arts-assistenten, huisartsen, bedrijfsartsen en fysio-en ergotherapeuten uit de eerste lijn.

Handtherapeuten

De gespecialiseerde handtherapeuten van Handtherapie Twente zijn Thomas Mosman, een gecertificeerde handfysiotherapeut (CHT-NL) en handergotherapeut Ester Huuskes, voormalige therapeuten van het MST.

Ze hebben de handen ineengeslagen met als resultaat een Twents expertisecentrum voor hand- & polszorg. Huuskes en Mosman bieden advies, begeleiding en een op maat gemaakt behandelingsprogramma voor patiënten met overbelastingklachten, pols-, hand- en vingerletsels of voor handtherapie na chirurgische ingrepen. Ook maken zij zelf spalken om patiënten optimaal behandelingsresultaat te bieden.

Handtherapie Twente opent haar deuren

Handtherapie Twente opent haar deuren